KONCERT OG DIALOG m. Jakob Ferdinand og Anders Nebeling

lørdag den 18. november kl. 15.00. Gratis entre´
18.11.2017

Jakob Ferdinand søger ind på Det klassiske konservatorie i Århus som pianist til februar.

Anders Nebeling på bas, tidligere mangeårig musikskoleelev her i Holbæk der nu går på MGK i Århus.

Sammen og hver for sig giver de en koncert og fortæller om vejen til deres instrument og de udfordringer har mødt undervejs og pt. står midt i - i forhold til at søge ind på konservatoriet.

 

Derudover får vi besøg af Ditte Askholm.  Ditte er for tiden praktikant på Kulturskolen og er ved at færdiggøre uddannelsen På Musikvidenskab i Århus/ Ålborg. Ditte kan bidrage med erfaringer som musikstuderende – og de overvejelser der lå til grund for valget af netop den uddannelse.

 

Eftermiddagens vært er Steffen Højager, der udover at være en af Kulturskolens lærere også kender til emnet da han har en søn, der går på Konservatoriet i Århus.

 

Alt i alt venter der her et arrangement, som er rettet mod de elever og deres forældre der er nysgerrige på hvad der kræves for at søge optagelse MGK og på konservatoriet og/eller har interesse for at høre mere om at uddanne sig på Musikvidenskab.

 

Og så er de der bare har lyst til at høre noget god musik spillet af to unge talentfulde musikere naturligvis også meget velkomne.

 Feedback

Sidst opdateret

14.11.2017

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager