Astro Buddha Agogo - Børnejazz

Søndag d. 26. oktober kl. 15.00 Entré 50 kr.
26.10.2014

    Holjazz Problemer Tlf

Børn i alle aldre elsker Astro Buddha Agogo - ikke mindst for deres evne til at spille med en smittende energi på et højt niveau, spille på tværs af genrer men først og fremmest ved at tage børnene alvorligt ved ikke at kategorisere deres musik som børnemusik, men som "god musik" – for alle aldre.

Astro Buddha Agogo's kvaliteter er, at de ved, at musik skal gå i kroppen og kunne mærkes; det rytmiske drive er grundsubstansen, der transcenderer alle alderstrin og gør musikken nem at gå til, uden at den skal pakkes ind i forklarende ord. På den måde bliver en koncert med Astro Buddah Agogo heller aldrig en koncert, der kun appellerer til en bestemt aldersgruppe – men en fælles oplevelse både for børn og deres forældre.

Astro Buddha Agogo med Michael Blicher, Dan Hemmer og Anders Holm har spillet ca 100 koncerter i og omkring Danmark og udgav i sommeren 2010 debut cdén "Astro Buddha Agogo", som er blevet utroligt godt modtaget af anmeldere, radiofolk og ikke mindst publikum. Orkesteret arbejder i øjeblikket på at færdiggøre deres andet album.

Samtidig har orkesteret høstet mange roser for livekoncerter i 2010-12 med ord som "Spilleglæde i overmål", "swingende, medrivende og afvekslende jazz", "Blicher er en komponist velsignet med ørehænger-kvaliteter og hans stærkt riffbaserede kompositioner har det med at blive hængende længe". "Danmarks, for tiden, mest råswingende orkester" Politiken.

Feedback fra børne-koncert: "Astro Buddha Agogo er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af."

En god oplevelse for alle børn og ders forældre!

Michael Blicher - Sax/Fløjte
Dan Hemmer - Orgel
Anders Holm –Trommer

 Feedback

Sidst opdateret

14.12.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager