Moussa Diallo m. Mikkel Nordsø og Klaus Menzer

Søndag d. 14 september kl. 15.00 Entré 140 kr. Holbæk Jazzklub
14.09.2014

       Holjazz Problemer Tlf

Forestil dig den rå energi af rock, funk og traditionel afrikansk musik, spillet af et band sammensat af originale afrikaske trommer, en råswingende jazz-rock guitarist og en utrolig funky bas. Moussa Diallo's trio udtrykker præcist sjælen i sammensmeltningen af afrikansk og vestlig musik. Inciterende rytmer og musikalsk poisi er det der karakteriserer Moussa Diallo's musik - Et moderne crossover som ledes af en af de førende bassister

Gruppens trommeslager Klaus Menzer. Allerede i 1979 kom der skub i karrieren, da han dannede orkestret Sneakers sammen med blandt andre guitaristen Mikkel Nordsø. Det blev et af danske musikhistories største successer og efterfølgende har Klaus Menzer spillet med navne som Moonjam, Bo Stief og Hanne Boel, og har medvirket på ca. 1.000 musikudgivelser, så han er en særdeles erfaren herre.

Det samme gælder guitaristen Mikkel Nordsø, der for alvor blev kendt som medlem af det banebrydende latin-jazz-fusions-orkester Buki Yamaz i 1970'erne. I dag er Mikkel Nordsø en veritabel legende, der har begået sig i et utal af musikalske sammenhænge. For eksempel har han spillet med den verdenskendte percussionist Marilyn Mazur og med Niels Lan Doky Group. Desuden har Mikkel Nordsø sit eget succesrige orkester Mikkel Nordsø Band. Som Klaus Menzer har også Mikkel Nordsø medvirket på mange indspilninger og betragtes som en af Danmarks førende guitarister.

Med en multikulturel baggrund med rødder i både Mali og Danmark har Moussa Diallo skabt denne konstellation der afspejler vore dages kosmopolitiske virkelighed og udfordrer de kulturelle musikalse med en bemærkelsesværdig lyd. En helt unik trio der forener blueselementer og worldmusik til ren fryd. Det er originalt det er funky det er velspillet og det er dejligt.

Moussa Diallo - bas
Mikkel Nordsø - guitar
Klaus Menzer - trommer

Læs mere på moussadiallo.com

 Feedback

Sidst opdateret

14.12.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager