Sing Sing Sing

Fredag den 31. oktober kl. 20 Pris: 175. kr.
31.10.2014

Køb billet

Musikhus Elværket gentager succesen fra sidste år og slår dørene op for populære Sing Sing Sing med Nina Forsberg, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen og Ivan Pedersen.

Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. De har toppet den hjemlige hitliste, haft international succes, stået i skyggen af andre stjerner, lavet tv shows, formidlet andres musik, oplevet drømme opfyldt og overvundet skuffelser i en hård branche. Altsammen drevet af kærligheden til musik.

Medlemmerne er hver for sig kendt af de fleste danskere og behøver ingen nærmere introduktion, men det er nok de færreste, der havde forestillet sig disse navne i samme band. Det havde de heller ikke selv, men i løbet af nogle uforpligtende møder og telefonsamtaler var samarbejdet en realitet. Med fire forsangere kunne man sagtens foranlediges til at forestille sig a cappella sang, gospel eller Manhattan Transfer Jam, men det er ikke tilfældet.

Sing Sing Sing er ikke en vokalgruppe, men fem personligheder der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards, og ting der kan rystes, rasles og slås på. Og så er der historierne: 100 års samlede erfaringer fra alle typer af scener, omklædningsrum og backstagefaciliteter garanterer hyggeligt og humoristisk selskab både på scenen og foran den.Feedback

Sidst opdateret

14.12.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager