Tim Christensen

Lørdag den 25 oktober kl. 20 pris: 295. kr
25.10.2014

    Musikklubben Pro

Udsolgte spillesteder og et publikum der tager imod med åbne arme og ører, har givet Tim modet og lysten til at tage Danmark rundt med sine sange. Og der vil være tale om et repertoire der spænder over den nu 20-årige karriere, fra de tidlige Dizzy Mizz Lizzy og henover alle solopladerne.

Faktisk har Tim skrevet de fleste numre gennem tiden (inkl. Dizzy´s) ved den akustiske guitar. Siden udgivelsen af det seneste studiealbum i 2011 og den efterfølgende turné med The Damn Crystals, har Tim Christensen prøvet sig selv af i nye og anderledes rammer. Det er bl.a. blevet til tribut´en "Pure McCartney" såvel live som på plade samt efterfølgende flere intime koncerter med de musikalske playmates Mike Voila og Tracy Bonham.

"Low key / Late Night Sessions" er Tims egen betegnelse for et akustisk projekt, der har resulteret i udgivelsen af en EP med 6 akustiske covernumre og en Volume 2 er på vej i år. "Så på mange måder føles det rigtigt at tage springet og komme ud og spille alene!", fortæller Tim Christensen.

- "Efter at have smagt på denne nøgne, akustiske udgave ved diverse optrædener det seneste år, er jeg blevet inspireret og har fået modet til at gå ud og spille koncerter akustisk solo. At stå alene på scenen kan være en angstprovokerende fornemmelse, men også udfordrende".

Det skal nok gå, Tim - vi glæder os til et par intime timer i dit nøgne selskab.Feedback

Sidst opdateret

14.12.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager