Wonderbrazz

Søndag d. 14 december kl. 15.00 Entré 120 kr.
14.12.2014

   Holjazz Problemer Tlf

Det danske band WonderBrazz har eksisteret i mere end 10 år og sammen med publikum tage videre til en ny dekade med koncerter indeholdende den bedste cocktail af 60'ernes boogaloo, soul og acid jazz, 70'er funk, groovy clubstemning, bevægende ballader og topswingende New Orleans 2nd line.

Tre blæsere, to trommeslagere og en hammondorganist udgør tilsammen WonderBrazz, som er et band med masser af energi og entusiasme, der umuligt kan undgå at smitte af på publikum.

Gennem årene er det blevet til knap 600 koncerter i 11 lande på 3 kontinenter samt 5 cd udgivelser, der alle har høstet gode anmeldelser, bl.a. gav Gaffa hele 6 stjerner! Det er også blevet til en del prestigefyldte koncerter på bl.a. Montreux Jazzfestival og New Orleans Jazz'n Heritage Festival samt en hel del backing for rappere som JooKs og sangere som Tobias Trier og Esben Just, street parades sammen med Rebirth Brass Band og opvarmning for Dirty Dozen Brass Band og Dr. John.

De seks musikere er nogle af de bedste i Skandinavien, og i bandet er der rig mulighed for at tage musikalske chancer. Sammen med en stærk blæsersektion og en super svingende rytmesektion bliver hver en WonderBrazz koncert til en underholdende og unik oplevelse. Det er det perfekte orkester at præsentere for såvel musikelskere som entusiaster, der holder af at tjekke arrangementer ud og dyrke soli spillet med power og integritet kombineret med en udtalt portion vanvid!

Vær klar til en underholdende eftermiddag på Elværket

Peter W Kehl – Trompet
Ola Åkermann – Basun
Stig Naur - Sax
Henrik Kjelin – Orgel
Martin Seidelin – Percussion
Esben Duus – TrommesætFeedback

Sidst opdateret

28.01.2016

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager