Coming Up

Fredag den 27. marts kl. 20
27.03.2015

Så åbner Elværket igen dørene op for en smækker, lækker og sprød aften der står i livemusikkens tegn.

Vi byder Holbæks musik elskere velkomne til et brag af en line up, og wupti en aften der sent vil forlade din erindring.

I denne omgang vil vi gerne tilbyde et indblik i up comings musikkens store hus. Afhængig af hvilken en etage man lægger vejen forbi, vil der altid være enormt kompetente artister af finde. Vi har lagt os for at præsentere tre vidt forkskellige artister, der vil udfylde din aften på de skrå brædder.

ALT DET GODE:
- Dørene åbner kl 20:00
- Latterlig billig indgang (sølle 50 dask)
- Veludstyret Bar (med det hele), samt gode priser
- Voldsomt god musik
ALTSÅ ------> en vildt lækker koncert aften med noget for en hver smag.

Vi kan med stor glæde i stemmen præsentere følgende 3 kunstenere.

MINE DAMER OG HERRER HER KOMMER DE:

** JEPPE SKOV **

Jeppe Skov, forsanger og guitarist i bandet Fugatúr, har nu opstartet sit eget projekt, som tager udgangspunkt i alt den musik han personligt selv lytter til. Kærligheden til den mere avangarde folk kommer til udtryk i de midler han bruger, til at skabe sit eget udtryk. Guitaren og vokalen er den centrale del, men alt hvad der passer til musikken vil blive brugt, i det omfang, at man kan fremføre det live. Fx. bruger han en bog som stompbox og en tamburin med på den anden fod.

Genre: Alternativ Folk   Youtube Logo Full Color

 

 

**SHY RUSH**

Shy Rush er resultatet lysten til at rejse ind i en verden af drømme og eventyr; at udforske grænselandet mellem grå og neonfarvede klangfarver og at og gengive følelser og stemninger i musik.
Lydbilledet er malet med ambiente lydflader, et swingende og tungt groove, følsom melankoli, en unik autencitet, en stemningsfyldt atmosfære og en oprigtig kærlighed og passion til/for musik.

Genre: Shywave (personlig defineret genre)Youtube Logo Full Color

'

 

 

**CAMILO OG GRANDE**

Dette band er propfyldt med vild energi og byder op til en heftig dancefest når de lukker op for deres beats og elskrevet sange. Camilo og Grande har haft hits på P3 og er lige ved at bryde igennem landsdækkende.
Drengene mødte hinanden i Århus sommeren 2008 gennem housepartys, latenight strand-chills, og en fælles kærlighed for reggaetón. Siden har de boet i forskellige dele af Latinamerika, hvor de har rykket svedende dansegulve og leget med kontinentets rytmer (og damer).

Holbæk´s koner, I kommer til at ryste jeres smukke balder som de aldrig er blevet rystet før!

Genre: Dansk ReggeatónYoutube Logo Full ColorFeedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager