Coming Up

Fredag den 8. maj kl. 20 Pris: 50kr.
08.05.2015

Youtube Logo Full Color

Så åbner Elværket igen dørene op for en smækker, lækker og sprød aften der står i livemusikkens tegn.

Vi byder Holbæks musik elskere velkomne til et brag af en line up, og wupti en aften der sent vil forlade din erindring!

I denne omgang vil vi gerne tilbyde et indblik i up comings musikkens store hus. Afhængig af hvilken en etage man lægger vejen forbi, vil der altid være enormt kompetente artister af finde. Vi har lagt os for at præsentere tre vidt forkskellige artister, der vil udfylde din aften på de skrå brædder.

ALT DET GODE:
- Dørene åbner kl 20:00
- Latterlig billig indgang (sølle 50 dask)
- Pause DJ's med special features!
- Veludstyret Bar (med det hele), samt gode priser
- Voldsomt god musik
ALTSÅ ------> en vildt lækker koncert aften med noget for en hver smag.

Vi kan med stor glæde i stemmen præsentere følgende 3 kunstnere:

ASBJØRN SUNDSTEIN:

Asbjørn Sundstein er en upcoming, indie, singer-songwriter, som har flere store begivenheder bag sig, bl.a. Vig festival 2013 og support for Nabiha. Han er et lokalt talent og flere gange set på Elværket.
Asbjørn Sundstein er som artist alene med sin stemme og guitar, hvilket også afspejles i flere af hans sange, men han vælger dog ofte at tage sit band med som backing. Sangene er bygget op omkring enkle melodier, tilsat forskellige skæve elementer. hvilket med band i backing kan kategoriseres inden for indie-genren.

COMPLEXITY:
Complexity er et organisk, eksperimenterende Hiphopband, bestående af folk med en vidt forskellig musikalsk baggrund. Bandet skriver musik med rødder i den statiske-og klangbaserede hiphop. Bandet sikrede sig i 2013
en finaleplads på store vega i emergenza-festivalen!
Bandet blev dannet af Kristian Saarup og Søren Buschmann Friis i 2011 på Den RytmiskeEfterskole i Baaring.

MERIGOLD:
"Og han overbeviser, den gode Merrildgaard; at skrive en moderne countrysang med titlen The Werther Complex - med hilsen til J. W. Goethe - kvalificerer næsten til en stjerne i sig selv. Heldigvis er der dog gode tekster og fin musikalsk udførelse over hele linjen (...)
Songs & Reality står i den upostulerede eftertænksomheds tegn, og det er vanskeligt ikke at holde af skæringer som Ain't No Thing Like Judgement Day og I Must Extend My Time with You."
- GAFFAFeedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager