Coming up

Fredag den 16. januar kl. 20 Pris: 50. kr
16.01.2015

Se - Trailer/Teaser

Coming Up-projektet vender tilbage til Elværkets scener i foråret 2015 med fornyet energi, ubrugt inspiration, friske ideer og ikke mindst nye og dygtige unge musikerspirer. Det første arrangement byder på hele tre lokale navne, som hver især kan sætte deres personlige præg og lyd på aftenen, så startskuddet til den nye runde med Coming Up kan høres runge gennem hele Vestsjælland. Vi glæder os meget til at præsentere henholdsvis The Dubious Ducks, Rebeccas og Naked Ivys inspirerende toner for jer til det første Coming Up-show den 16. januar!

'Dubious Ducks' er fire unge fra Odsherred med et friskt bud på old school blues-rock i en ny spændstig udgave, som efter sigende skulle få omvendt alle dem, der ikke troede, at de var til genren.
20-årige Rebecca er en interessant singer-songwriter, som har fået berettiget opmærksomhed på mange danske spillesteder, hvor hendes akustiske guitar, troværdige vokal og gode autentiske fortællinger tryllebinder publikum.
'Naked Ivy' er otte unge med lokale rødder, som allerede har markeret sig i feltet af danske upcoming bands bl.a. i kraft af deres finaleplads i musikkonkurrencen Emergenza, hvor de fik deres første optræden på de københavnske scener på både Rust, Lille Vega og Store Vega. Til koncerten den 16. januar får publikum et friskt bud på bandets særlige mix af funk, soul, pop og jazz med alt fra sukkersøde harmonier og upbeat blæser riffs.
Billetprisen til Coming Up koncerterne er sat til den S.U.-venlige pris af blot 50 kroner, men det voksne publikum er også meget velkomne til at kigge indenfor og få en oplevelse af, hvad der rører sig på Coming Up-scenen lige nu.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager