Fødselsdagskoncert med Holbæk Sangkor.

Søndag den 19. april 2015 kl. 15.00. Billetter á 75 kr. sælges via Elværkets hjemmeside og hos Grand Vinhandel. Resterende billetter sælges ved indgangen.
19.04.2015

Den 19. april 2015 gentager Holbæk Sangkor succesen fra 2014 og afholder koncert på Musikhus Elværket. Da tidspunktet ligger tæt op til korets 165 års fødselsdag, som er den 16. april, har vi valgt at kalde koncerten en Fødselsdagskoncert.

Holbæk Sangkor priser sig af at have et stort og bredt repertoire. Således har koret både arbejdet med den danske sangskat, de svenske viser, kirkelige salmer, rytmiske sange og musical sange.

Gennem de sidste år har repertoiret således favnet alle disse emner, og til koncerten vil man kunne opleve et udpluk fra korets brede repertoire.

Til koncerten har vi også denne gang inviteret nogle af vores musikalske venner.. I år kan vi præsentere operasangerinden Birgit Lyngholm og duoen Hanne Christensen og Henrik Petersen

Holbæk Sangkor, der er Danmarks første folkekor, blev stiftet den 16. april 1850. Koret var oprindelig et mandskor og først i 1960 blev koret til et blandet kor, som vi kender det i dag. Koret består i dag af 59 aktive sangere.

Korets nuværende dirigent, Morten Føns-Sønderskov, tiltrådte i januar 2012. Morten Føns-Sønderskov har gennem de 3 år formået at hæve korets niveau betydeligt til stor glæde for både dirigent og sangere.

Vi glæder os til at præsentere publikum for en festlig koncert..Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager