Marilyn Mazur Trio m Krister Jonsson & Josefine Cronholm

Søndag den 29. marts 2015 kl. 15 Pris: 150 kr.
29.03.2015

Marilyn Mazur Trio på Elværket

Marilyn Mazur optræder sammen med guitaristen Krister Jonsson og sangerinden Josefine Cronholm i Musikhus Elværket for første gang siden 2011. Her besøgte Marilyn Mazur Holbæk for at uropføre sit fødselsdagsværk i anledning af Musikhusets 100-årsdag.

Hendes samarbejde med Josefine Cronholm og Krister Jonsson opstod, da de mødtes første gang, som en del af et projekt i anledning af Øresundsbroen i 2000, hvortil Marilyn Mazur skrev et værk for at fejre det svensk/danske samarbejde.

Til koncerten i Musikhus Elværket vil publikum kunne opleve sangerinden Josefine Cronholms bløde vokal og Krister Jonsson på guitar og live electronics i et spændende world/fusion mix med den altid powerfulde og magiske Marilyn Mazur bag slagtøjsinstrumenterne. I denne trio-sammenhæng kan Marilyn Mazur desuden opleves som pianist og Josefine Cronholm på percussion.

Marilyn Mazur har virket som både komponist, kapelmester og musiker i et utal af sammenhænge. Hun har været orkestermedlem hos bl.a. Miles Davis, Wayne Shorter og Jan Garbarek og leder mange danskbaserede orkestre og specialprojekter, og komponerer, udover til disse, musik til en del film og teater. De seneste år har hendes musik bl.a. kunnet opleves i hendes orkestre Celestial Circle og i Marilyn Mazur Group.Feedback

Sidst opdateret

22.11.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager