Paul Harrison Band feat. Meschiya Lake, USA.

Søndag d. 26 april kl. 15.00 Entré 150 kr.
26.04.2015

Paul Harrison er indbegrebet af den legendariske og hotte britiske jazz. Hans band er stærkt krydret med kræfterne fra en unik perlerække af danske og internationale navne. Og endnu engang præsenterer den engelske kapelmester en helt exceptionel solist, når den amerikanske sangerinde Meschiya Lake fra New Orleans gæster Danmark. Udråbt til tiden største jazzfænomen, trækker Meschiya en hale af bragende overskrifter efter sig i hele USA, Sydamerika og Europa, med tusindvis af fans i kølvandet.

Pigen med bemærkelsesværdig mange tatoveringer, har en formidable stemmepragt og sublim originalitet, som hypnotisk drager publikum med tilbage til den tidlige jazz' storhedstid. Hun rusker voldsomt op i den traditionelle New Orleans og swingmusik, med en enestående vokal og visuel performance. Hun er det hotteste navn inden for den fremadstormende swingdanserkultur, og vælter spillestederne overalt, med hendes eget meget succesfulde NO band. Meschiya Lake er ikke overraskende vinder af flere musikpriser, bl.a. Big Easy Music Award, Best Female Performer i 2011, 2012, 2013, 2014.

Et top professionelle team leverer "the full power of" Paul Harrison Band, og med Miss Lake er der i den grad lagt ekstra brænde på jazzbålet. Det beviste den amerikanske stjerne allerede sidste år, hvor hendes første optræden med bandet var en kæmpe succes.

Paul Harrison - klarinet/sopransax/altsax
Kevin Grenfell - trombone/vokal
Hans Reichstein - banjo/vokal
Søren Stausbøl - piano
Peter Williams - bas
Mikkel Find - trommer
Meschiya Lake - vokal.

Læs mere på www.harrisonmusic.dk

Ved forevisning af billetten tilbyder Vandrerhjemmet - 59400866 og Restaurant Linden - 59430418 rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling nødvendig.

 Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager