Talent på Spil - Finale

Tirsdag d. 19. maj kl. 19.30
19.05.2015

Tirsdag d. 19. maj kl. 19.30 har 6 talenter fra Musikskolerne i Odsherred, Kalundborg og Holbæk sat hinanden stævne i Elværket til finalen i den store Talentkonkurrence: Talent på Spil 2015.
Finalefeltet er varieret med 4 sangere nemlig Asta Riis og William Hansen fra Holbæk, Maria Nolsø Lund fra Odsherred og Emma Nophiran Nielsen fra Kalundborg, en vibrafonspilleren Niels Ulrik Bentsen fra Odsherred og pianisten Oskar Faye fra Kalundborg. Hver deltager deltager med eet nummer.
Der er fine præmier til vinderne, men lige så vigtigt er det at deltage og dermed tage sig selv og sin musik så alvorligt, at man gerne vil satse sig selv fuldt ud.
Dommerne – sangerinden Cæcilie Norby og oboisten Henrik Goldschmidt – får den vanskelige opgave at finde de tre vindere, og mens de voterer underholder the Vocababes, The Bossaband og Latinensemblet, alle bands fra de deltagende musikskoler.
Strygerkvartetten Queens Consort diverterer med velkomstmusik ved publikums ankomst og......alle er velkomne :-) Der er gratis adgang.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager