Yazz

Søndag d. 17 maj kl. 15.00 Entré 130 kr.
17.05.2015

Yazz startede karrieren med at synge gospel, hun var medlem af et gospelkor i 10 år. Og i takt med, at hun udviklede sin egen personlige musiksmag, åbnede verden sig for mange musikalske retninger. Selv fortæller hun, det ikke var en tilfældighed, at hun lagde ud med latin: "Jeg oplever den musik som en forløsning - det er glad musik, der også henvender sig til kroppen, og det har vi altid brug for. Det kan godt gå hen og blive lidt for alvorligt og melankolsk det hele. Og så kan jeg trække på mit temperament, mine rødder og alle de andre musikformer jeg arbejder og har arbejdet med."

Latin musikken er blevet Yazz' "hjem" – hun kan trække på sine erfaringer fra inderligheden i gospel og soul, rytmikken fra salsa, feelingen fra bossa, improvisationen fra jazz og den rå puls fra R & B, og samtidig levere et smittende og livsbekræftende show, med plads til både sang og dans – plus et orkester, der bare kan genren ud og ind og slet ikke kan lade være med at swinge.

Til de forførende latinske rytmer, kan man ikke gøre andet end at lade sig rive med og måske drømme sig tilbage til sommerens varme nætter eller endnu længere væk, hvor palmerne er ægte, rommen billig og månen skinner hele natten.....musikalitet, energi, livsglæde... sid stille, hvis du kan!

Yazz - vokal
Jacob Dinesen - sax
Yasser Pino - guitar
Poul Reimann - piano
Eliel Lazo - perc
Carlos Perez - trombone

Læs mere på yazzmusic.dk

 Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager