Festkoncert med Anders Bircow og Holbæk Symfoniorkester

Søndag d. 11. december kl. 14 Billetpris 160 kr. Studerende 100 kr. (mod forevisning af studiekort).
11.12.2016

Søndag den 11. december kl. 14 indbyder Holbæk Symfoniorkester i samarbejde med Ældre sagen, Holbæk Kommune til koncert med Holbæk Symfoniorkester og entertaineren Anders Bircow samt Jyderup Sangkor og Holbæk studiekor.

Anders Bircow er mest kendt som den ene tredjedel af Linie 3. Han er uddannet som skuespiller ved Aarhus Teater og har siden optrådt på de fleste teatre i København. Under studierne på skuespillerskolen mødte han Asger Reher, Søren Pilmark og Preben Christensen, og de dannede sangkvartetten Barbershop Harmony i midten af 70’erne. 

I 1979 dannede han sammen med Thomas Eje og Preben Christensen Linie 3. Ud over at være sanger og entertainer har han også lagt stemmer på adskillige tegnefilm bla. er han Mickey Mouse danske stemme.

Koncerten vil, udover et festfyrværkeri af sange med Anders Bircow og Holbæk Studiekor samt Jyderup sangkor, byde på dejlige orkesterværker af bla. H.C.Lumbye og August Enna. I Leroy Andersons Trumpeters Lullaby kommer man til at høre orkesterets trompetist Rene Bøhm som solist, og koncertmester Anders Busk Hansen vil optræde som solist i Montis Czardas.

www.holbaeksymfoni.dk

 Feedback

Sidst opdateret

12.12.2016

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager