Holbæk Big Band: En hyldest til Tom Jones

Søndag d. 29. maj kl. 15 Pris 125kr.
29.05.2016

Holbæk Big Band har det med at kaste sig over spændende projekter og har tidligere haft temakoncerter med bl.a. James Bond og Frank Sinatra på programmet.

Nu er turen kommet til en af nutidens største sangere, nemlig walisiske Tom Jones, der i sin 50 år lange karriere har prøvet kræfter med mange  forskellige stilarter som country, rock, pop, og i de senere år også disco.

Tom Jones indledte sin karriere i midten af 1960'erne og har i tidens løb frembragt adskillige hits siden gennembruddet med sangen "It's Not Unusual" i 1965. Derefter fulgte “She’s A Lady” og "Thunderball", der er nogle af de mange kendte Tom Jones highlights, der vil blive spillet i Musikhus Elværkets Store Sal.

Som solist og historiefortæller kan publikum glæde sig til at opleve orkesterets hussanger, smørtenoren og crooneren Pino Bentsen,  der har fået den store opgave at gengive og tolke Tom Jones’ kendte stemme.

Bag sig har han det 17 mand store bigband, som bliver ført sikkert gennem eftermiddagens hitrække af orkestrets dirigent og mange årige leder, Johan Norberg.

 Feedback

Sidst opdateret

30.05.2016

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager