Ivan Pedersens 50 års jubilæumskoncert

Fredag d. 28. oktober kl. 20 Pris: 200kr.
28.10.2016

Blandt de få, der har holdt virkelig længe i den danske musikbranche, er et fåtal, der som Ivan Pedersen kan fejre 50 års jubilæum med fuldt booket kalender og et generalieblad så rigt musikalsk facetteret og karrieremæssigt varieret. 

Karrieren tog fart i 1966, da han 16 år gammel spillede landet tyndt med sit Aalborgband McKinleys. Senere har han solgt millioner af albums herhjemme og verden over med Laban og har som sanger givet ordet "sideman" en ny mening hos Poul Krebs og Moonjam.

Ivan Pedersen har høstet otte grammynomineringer gennem 23 år med Backseat, som i perioder stadig turnerer. Som solist har han udgivet tre kritikerroste soloalbums og er på vej med et nyt.  

Solokarrierens danske sange udgør stadig repertoiret i Ivan Pedersens egen trio, der på 15. år modtager stående applaus over hele landet. Senest har han medvirket til skabelsen af det fine debutalbum med ensemblet Sing Sing Sing, som har i hundredevis af koncerter bag sig allerede. 

Alle disse musikalske indsatser kommer naturligvis til at præge repertoiret på Ivan Pedersens jubilæumstur, der kan opleves i Musikhus Elværket den 28. oktober. 

Lige nu planlægges der på livet løs - også med hensyn til besætningen i jubilæums-bandet, hvis besætning afsløres senere. Der bliver tale om en musikalsk tour de force under medvirken af landets bedste musikere, og mon ikke der undervejs hos publikum - som sædvanligt - skal tørres en tåre, smiles nogle smil, og synges med på nogle klassikere, når denne velrenommerede sanger, sangskriver og underholder indtager scenerne med et repertoire fra to menneskealdre.

 Feedback

Sidst opdateret

31.10.2016

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager