Solokoncert med Katrine Gislinge

Tirsdag den 8. marts kl. 20 Pris: 215 kr.
08.03.2016
Udsolgt!

Publikum i Danmark og Europa elsker Katrine Gislinge for hendes karisma og nærvær, når hun fortolker klassiske værker med en autoritet og et personligt udtryk, så man føler, at musikken bliver skabt af hende i øjeblikket ved flyglet.

Elværkets publikum havde fornøjelsen af at opleve Katrine Gislinge i en koncert med Cæcilie Norby i november 2014 og igen i april 2015, hvor hun optrådte med Katrine Gislinge trio.

Koncerten den 8. marts er en solokoncert, som bl.a. vil byde på Katrine Gislinges fortolkning af et smukt program med værker af bl.a. Debussy, Chopin og Bach.

Om Katrine Gislinge: Allerede som teenager blev Katrine Gislinge hyldet som sin generations mest lovende musiker, og hun er den første dansker, der har fået udgivet en plade på det respekterede pladeselskab, Deutsche Grammofon.

Hun har samarbejdet med en lang række internationale musikere og dirigenter og har haft solokoncerter på flere internationale festivaler, herunder ‘Festival Internacional Cervantino’ i Mexico og ‘Le Festival de Radio France et Montpellier’.

Katrine Gislinge er desuden et kendt ansigt for sin deltagelse i tv-udsendelser bl.a. DR’s talentkonkurrence ‘Spil for livet’ og ‘Smagsdommerne’. Derudover er hun jævnligt jurymedlem ved internationale klaverkonkurrencer, herhjemme i 2006 og 2008 i Tivolis ‘International Piano Competition.’Feedback

Sidst opdateret

14.03.2016

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager