Coming up

D. 24 Marts  Dørene åbner kl. 20  Billetten koster 60 kr.  Der er god bar og søde mennesker  Og selvfølgelig  En aften fyldt med spændende musikalske oplevelser
24.03.2017

Køb billet

Coming Up inviterer igen tre kunstere til at spille på Elværkets scene, hvor de unge bag projektet har knoklet for at skabe rammerne for aftens kunstneriske men også festilige oplevelse, hvor alle de der er nysgerrige i musikkens nye toner er velkommen! 

Bandet Karlah er som smidt ud af ærmet fra det enogtyvende århundredes elektroniske synth pop renæssance. I et drømmende og komprimiløst ungdomsunivers forstå de hvorledes skoene skal kridtes med en ung, stærk og kraftfuld stemme. 

Aftens anden artist er Gravedog hvor vi bevæger os ind i et 70’er rock ’N’ roll univers hvor ildspyende drager, farlige damer og livet som rig på lommeuld, er et gennemgående tema i deres troværdige tilgang til rock og rull. Med energisk og trofast instinkt vil de gennem en rejse, tage dig forbi nabopigen, og helt derud hvor stjernerne ender og et kongerige venter. 

Aftens endelige og tredje artist er Niepoort der efter at have rejst verden rundt med sin musik netop at vendt hjem med sit første soloalbum 'The Soft Decent'.  I
ntentionen om, at bruge musikken til at finde nye veje i livet har formet det dybt personlige soloalbum der med sit organisk skiftende elektronisk lydlandskab med synths, keyboards og trommemaskiner, tager lytteren med på nomadens rejse. 
I sine tyvere droppede han ud af skolen for at rejse USA tynd med sin guitar. Siden har han udforsket livet med musikken som transportmiddel, først som Niepoort, siden med punkbandet 1000LAX, og så som filmkomponist, inden han nu igen er vendt tilbage med sit soloprojekt. 
Feedback

Sidst opdateret

27.03.2017

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager