Vi sidder bare her/Jørgen Leth, Simpson &Toksvig

Søndag den 30. April kl. 15 Pris: 220 kr.
30.04.2017

Køb billet unge/studerende kan købe særbilletter i døren til kr. 150

Vi sidder bare her, har allerede høstet masser af anmelderroser efter forestillingen åbnede på Aveny T på Frederiksberg i 2016. 

Nu får Holbæk-publikummet mulighed for på første hånd at opleve Jørgen Leths unikke freestyle poesi i selskab med Mikael Simpson og Frithjof Toksvig, som leverer det musikalske akkompagnement.

Simpson & Toksvig har skabt en samling mageløse, stemningsfulde og jazzede lydbilleder til Jørgen Leths velkendte stemme og uforglemmelige formuleringer.

Indholdsmæssigt kommer forestillingen omkring mange forskellige dagligdags ting og fænomener som løgn, deponerede ting, mænd der græder og en tur gennem Danmark med tog.

Jørgen Leth behøver næppe en større introduktion, for han har siden 1990'erne været folkeeje som poetisk cykelkommentator på TV2. Derudover har han skrevet og instrueret over 40 spille- og dokumentarfilm og en lang række bøger herunder sin selvbiografi Det uperfekte menneske fra 2005.

Frithjof Toksvig, musiker, producer og filmkomponist, har blandt andet komponeret musikken til filmen Nordkraft. Mikael Simpson, musiker, sanger og sangskriver, startede karrieren i indie-bandet Luksusog har senere bl.a. spillet sammen med Trentemøller, Henrik Vibskov og Nikolaj Nørlund.

Foto: Søren Solkær StarbirdFeedback

Sidst opdateret

01.05.2017

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager